Uutiset

Ilves kolmen ottelun voittoputkessa Kalpan kaatoon

Ilves lähtee otteluun hyvässä myötätuulessa, sillä se on voittanut kolme viimeisintä otteluaan. Viime pelissä ensimmäisen liigamaalinsa tehnyt hyökkääjä Roope Hintz kommentoi illan ottelua.

Ilves kolmen ottelun voittoputkessa Kalpan kaatoon

Jääkiekon Liiga jatkuu tänään kolmen ottelun kierroksella. Tamperelaisjoukkueista kaukalossa nähdään Ilves, kun Hakametsään saapuu vieraaksi KalPa Kuopiosta. Ilves lähtee otteluun hyvässä myötätuulessa, sillä se on voittanut kolme viimeisintä otteluaan. Vierailija KalPa on pelannut vahvan alkukauden ja on tällä hetkellä sarjakolmosena.

Ilveksen kokoonpanoon palaa tänään muutaman pelin sivussa ollut puolustaja Martti Järventie. Maalinsuulla aloittaa edellispelien tapaan Juha Järvenpää. Ilves-Kalpa -ottelu alkaa Hakametsässä klo 18.30.

 

Roope Hintz