Uutiset

Tappara isännöi Ässiä

Jääkiekon liigassa Tappara isännöi tänään Porin Ässiä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen kolme viikkoa sitten Porissa päättyi Kirvesrintojen voittoon. Tappara joutuu otteluun ilman tiistaina loukkaantunutta Josh Greeniä.

Tappara isännöi Ässiä

Tappara pelasi syyskuussa Porissa erään alkukauden parhaista otteluistaan ja haki pisteet 3 - 2 -voitollaan. Kristian Kuuselan mukaan avain myös tämän illan ottelun voittoon löytyy joukkueen tiiviydestä ja hyvästä puolustamisesta.

Tappara joutuu otteluun ilman Josh Greeniä, joka loukkaantui tiistaisessa CHL-ottelussa. Green saattaa olla alustavien tietojen mukaan pidempäänkin sivussa. Tiistain ottelussa maalinteossakin onnistunut 16-vuotias Patrik Laine pelaa tänään ensimmäisen liigaottelunsa Hakametsässä.

Tappara on hävinnyt neljä edellistä liigapeliään ja se on onnistunut tekemään kymmenessä pelaamassaan ottelussa ainoastaan 15 maalia. Näihin asioihin haetaan ratkaisua puoli seitsemän alkaen.
 

Kristian Kuusela ennakkohaastattelussa