Uutiset

Tappara tavoittelee jatkopaikkaa

Tappara pelaa tänään CHL:n lohkovoitosta ja jatkopaikasta. Tiistain vastustaja tshekkiläinen Ocelari Trinec on pisteen edellä Tapparaa ennen lohkon päätösottelua.

Tappara tavoittelee jatkopaikkaa

Jääkiekon mestareiden liigan yhdestätoista lohkosta jatkopeleihin etenevät lohkovoittajat ja viisi parasta lohkokakkosta. Tapparan lohkossa on pelattu niin ristiin, ettei lohkokakkosella ole asiaa jatkoon. Päätöskierrokselle lähdetään Trinecin johtaessa lohkoa yhdeksällä pisteellä. Tappara ja Stavanger Oilers vaanivat pisteen perässä. Bern on jo menettänyt mahdollisuutensa kerättyään vain viisi pistettä.

Jos Tappara voittaa varsinaisella peliajalla, se menee jatkoon. Jatkoaika- tai rankkarivoitto nostaa sekin Tapparan Trinecin edelle, mutta siinä tapauksessa Stavangerin pitää menettää pisteitä Berniä vastaan. Mikäli Tappara häviää varsinaisella peliajalla, sen ottelut CHL:ssä päättyvät tämän kauden osalta varmuudella alkulohkoon.

Tappara ja Trinec kohtasivat Tshekissä pari viikkoa sitten. Tuolloin Tappara pelasi vahvan ottelun, mutta kuten koko alkukaudella, maalinteko oli Kirvesrinnoille vaikeaa. Vasta päätöserän alussa tullut Trinecin avausmaali sai Tapparan kipsin murenemaan ja joukkue käänsi tappioaseman 2 - 1 -voitoksi David Kolomatisin ja Olli Palolan osumilla. Tapparan maalilla pelasi tuolloin ensimmäisen miesten ottelunsa torjunut nuori Dominik Hrachovina.

Tiistain ratkaisukamppailussa Tapparan maalilla nähdään kuitenkin tuttuun tyyliin Juha Metsola. 

Ottelu Hakametsässä käynnistyy klo 18.30.

Tapparan valmentaja Marko Ojanen ennnakkohaastattelussa