Uutiset

Tappara Bluesin kimppuun, Marjamäki mukana

Liiga jatkuu Hakametsässä Tapparan ja Bluesin kohtaamisella. Kotijoukkueen riveissä nähdään ensimmäistä kertaa kaksi vuotta liigajäiltä sivussa ollut Masi Marjamäki. Tuukka Mäntylä puolestaan saa kokoon 500 liigaottelua.

Tappara Bluesin kimppuun, Marjamäki mukana

Tappara on kärsinyt alkukaudesta maalinteko-ongelmista. Oma pää on pitänyt kelvollisesti, mutta vastustajan verkot ovat heiluneet kahdeksassa ottelussa ainoastaan 14 kertaa, mikä on epäilemättä liian harva tahti.

Apua maalintekoon odotetaan vähitellen myös Masi Marjamäeltä, joka pelasi edellisen liigaottelunsa lähes päivälleen kaksi vuotta sitten, tuolloin paikalliskilpailija Ilveksen riveissä. Sitkeät lonkkavaivat uhkasivat välillä jo Marjamäen koko uraa, mutta lopulta mies on toipunut pelikuntoon. Marjamäki haki tuntumaa kiekkoiluun LeKin paidassa neljässä Mestis-ottelussa, joista viimeisimmässä maalihanatkin jo aukesivat. Ottelussa Hokkia vastaan syntyivät tehot 1 + 2.

Tuukka Mäntylä pukee tänään Tappara-paidan ylleen liigaotteluun jo 500. kertaa. Koko liigauransa Tapparassa pelannut puolustaja on pelannut urallaan myös KHL:ssä ja Ruotsissa. Mäntylä palkitaan ennen ottelua.

Vierasjoukkueen mielenkiintoisin nimi on Ilveksestä Espooseen täksi kaudeksi vaihtanut Kai Kantola, joka on ollut alkukaudesta ilmiliekeissä. Kahdeksassa ottelussa Kantola on takonut kahdeksan maalia ja antanut neljä maalisyöttöä. Nämä saavutukset riittivät myöskin kauden ensimmäiseen kuukauden pelaajan titteliin.

Tappara lähtee otteluun sijalta yhdeksän kerättyään kahdeksasta ottelusta kymmenen pistettä. Blues on kerännyt kaksi pistettä Tapparaa vähemmän ja on sijalla 12. Ottelu Hakametsässä alkaa klo 18:30 ja Tapparan viikonloppulöylyt käynnistyvät hallissa jo tuntia aiemmin.
 

Masi Marjamäki odottaa jännittyneenä paluuotteluaan