Uutiset

Ilvekselle tshekkihyökkääjä

Jääkiekon Liigassa toiseksi viimeisenä oleva Ilves vahvistaa rivejään 29-vuotiaalla tshekkihyökkääjä Vojtech Polakilla. Vasemmalta laukova pienikokoinen laituri on pelannut urallaan myös NHL:ssä.

Ilvekselle tshekkihyökkääjä

Viime kaudella Polak pelasi kotimaassaan Trinecin joukkueessa 18 ottelua, joissa syntyi tehot 7 + 10. Lisäksi Polak pelasi Dinamo Rigan paidassa KHL:ssä yhdeksän ottelua, joissa hän merkkautti tililleen kolme syöttöpistettä. Polak on aiemmin pelannut myös Sveitsin liigassa, sekä Pohjois-Amerikassa: NHL-otteluita miehen tilillä on viisi Dallas Starsin riveissä. Valtaosa kolmesta Pohjois-Amerikan kaudesta sujui AHL:ssä, missä Polak teki pelaamissaan 162 ottelussa 35 maalia ja antoi 85 maalisyöttöä.

Polakin Ilves-sopimukseen sisältyy kuukauden mittainen koeaika. Polak nähdään kaukalossa jo torstain Lukko-ottelussa.

Vojtech Polakin haastattelu ensimmäisten harjoitusten jälkeen 1.10.