Uutiset

Näyttelijä Anja Pohjola aamuvieraana

Näyttelijälegenda Anja Pohjola nähdään pääroolissa torstaina 25.9. ensi-iltansa saavassa Kari Hotakaisen romaaniin perustuvassa Ihmisen osassa.

Näyttelijä Anja Pohjola aamuvieraana

Kari Hotakaisen romaaniin perustuva näytelmä Ihmisen osa saa ensi-iltansa Tampereen Teatterissa huomenna torstaina. Tänään FUN Tampereen aamuvieraana piipahti näyttelijä Anja Pohjola, joka nähdään näytelmän pääroolissa Salme Malmikunnaksena. Hänen puolisoaan Paavoa näyttelee konkarinäyttelijä Heikki Kinnunen.

Näytelmän muissa rooleissa nähdään Elisa Piispanen, Arttu Ratinen, Maruska Verona, Jussi-Pekka Parviainen, Matti Leino, Matti Hakulinen, Risto Korhonen, Petri Koskinen, Ville Majamaa, Kirsimarja Järvinen sekä Rebekka Aaltola/Oona Koivumäki/Inkeri Tyrväinen.

Ihmisen osa ensi-illassa 25.9. Tampereen Teatterissa.
 

Aamuvieraana 24.9. näyttelijä Anja Pohjola