Uutiset

Jormakka: kova kamppailupeli tulossa

Tapparan kultakypärää keskiviikkoillan ottelussa SaiPaa vastaan kantava Pekka Jormakka tietää vastustajan olevan periksiantamaton joukkue.

Jormakka: kova kamppailupeli tulossa

Tappara on kerännyt kolmesta pelaamastaan ottelusta neljä pistettä. Pekka Jormakan mukaan alku on ollut kaikkiaan kelvollinen. Tappara hävisi kauden avauksen Kärpille, kaatoi sen jälkeen Ilveksen ja vimeisimmästä ottelusta KalPaa vastaan tuloksena oli tappio voittolaukauskilpailun jälkeen.

SaiPa puolestaan on kahden pelaamansa ottelun jälkeen kolmessa pisteessä, jotka irtosivat voitolla Turun Palloseurasta. Sarja-avauksessa Lukko oli lappeenrantalaisia vahvempi. Viime kauden piristysruiske SaiPa ylsi keväällä aina mitalipeleihin asti , mutta sen jälkeen joukkue hajosi pahemman kerran, kun joukkueesta vaihtoivat maisemaa muun muassa tehokas ulkomaalaiskvartetti Patrick Davis, Dan Spang, Ryan Glenn ja Per Savilahti-Nagander. Tilalle löytyy kuitenkin varmasti uusia ratkaisijoita joukkueen jatkaessa Pekka Tirkkosen valmennuksessa.

Puolustuspään lähtijöitä  hankittiin korvaamaan muun muassa Tapparassa viime kaudella puolustanut Johan Larsson, jolla on jo kahden ottelun jälkeen kasassa samat 0+3 tehot, jotka hän summasi Tapparassa koko viime kaudella. Mielenkiintoinen pelaaja on myös yhdysvaltalaispakki Sam Lofquist, jonka lyöntilaukauden nopeudeksi on mitattu parhaimmillaan yli 170 km/h. Ahkerasti hän onkin kutiaan käyttänyt, sillä hän on laukonut kahdessa ensimmäisessä ottelussa jo peräti 18 kertaa, toistaiseksi kuitenkin tuloksetta.

Viime kaudella Tappara ja SaiPa kohtasivat toisensa runkosarjassa peräti seitsemän kertaa. Näistä otteluista pisteet menivät SaiPan eduksi 11 - 10. Illan ottelu Hakametsässä käynnistyy klo 18.30.

 

Pekka Jormakka ennakkohaastattelussa