Uutiset

Kiekkoasiantuntijat Kainulainen & Mikola aamuvieraana

Jääkiekon liigakausi on käynnistymässä ja Fun Tampere seuraa tarkasti etenkin tamperelaisten edesottamuksia. Jääkiekkoasiantuntijat Tero Kainulainen ja JP Mikola vierailivat tänään aamulähetyksessä kertomassa muun muassa, mitä uusi Kiekkofunit Kainulainen & Mikola pitää sisällään.

Kiekkoasiantuntijat Kainulainen & Mikola aamuvieraana

Alkavan kauden aikana torstaisin kuullaan tunnin mittainen jääkiekkoaiheinen keskusteluohjelma, missä Tero Kainulainen ja JP Mikola puivat ajankohtaiset ja ajattomat kiekkoasiat.

Tero Kainulainen isännöi myös tiistaina 9.9. pidettävää Fun Tampereen liigastarttia. Kello 17 käynnistyvässä suorassa lähetyksessä tamperelaisseurojen alkuasetelmista ovat kertomassa Ilveksen toimitusjohtaja Esa Honkalehto ja urheilujohtaja Juha Pajuoja. Tapparan asioista vastaa toimitusjohtaja Mikko Leinonen.

Tero Kainulainen ja JP Mikola aamuvieraana 9.9.