Uutiset

Ammattinyrkkeilijät aamuvieraana

Lauantaina Pyynikin palloiluhallissa nähdään ammattilaisnyrkkeilyä Tampere Boxing Night -tapahtumassa. Tamperelaisnyrkkeilijöistä Jarno Rosberg ja Ville Piispanen kävivät Fun Tampereen aamuvieraana kertomassa tuntojaan ennen otteluita.

Ammattinyrkkeilijät aamuvieraana

Entinen EU-mestari Ville Piispanen kohtaa puolalaisen Filip Rzadekin välisarjan ottelussa. Piispanen on otellut ammattilaisurallaan 26 ottelua, joista hän on voittanut 18 ja hävinnyt viisi. Ratkaisemattomaan on päättynyt kolme ottelua. Piispasen voitoista tyrmäyksiä on kuusi. Puolalaisen rekordi on vielä melko vaatimaton kaksi voittoa ja viisi tappiota. Toinen voitoista tuli tyrmäyksellä.

Illan pääottelussa kohtaavat Jarno Rosberg ja Kosovosta lähtöisin oleva itävaltalainen Gezim Tahiri. Kyse on alemman raskaansarjan ottelusta. Tahiri on otellut ammattilaisurallaan kymmenen ottelua ja on voittanut ne kaikki. Vatustajansa hän on tyrmännyt viisi kertaa. Rosbergin uralta löytyy viisitoista voittoa, joista myös viisi tyrmäyksellä ja yksi tappio.

Ottelut Pyynikillä alkavat lauantaina klo 18. Punnitus järjestetään perjantaina Koskikeskuksen keskusaukiolla klo 17. 

Jarno Rosberg ja Ville Piispanen aamuvieraana 5.9.