Uutiset

Kulta-Ruuskanen Ratinassa sunnuntaina

Ratinan stadionilla käydään sunnuntaina yleisurheilun Eliittikisojen päätösosakilpailu. Mukana on joukkue Zürichin EM-kisoissakin menestyneitä urheilijoita, kirkkaimpana tähtenään keihäskultaa voittanut Antti Ruuskanen. Kisojen pääsihteeri Elisa Hakanen ja pika-aituri Reetta Hurske poikkesivat perjantaina Fun Tampereen aamuvieraina.

Kulta-Ruuskanen Ratinassa sunnuntaina

Keihäänheiton tuore Euroopan mestari ja eilen Timanttiliigan osakilpailun Tukholmassa voittanut Antti Ruuskanen kilpailee tulevana viikonloppuna Tampereen Eliittikisoissa. Kyseessä on kesän eliittikisasarjan viimeinen osakilpailu. Ruuskanen on ennen Tamperetta kilpaillut vain Lapinlahden Eliittikisoissa, joten hän ei uusi viimevuotista kokonaiskilpailun voittoaan. Eliittitapahtuma käynnistyy lauantaina Tampereen keskustorilla käytävällä miesten kuulakilpailulla. Muissa lajeissa kilpaillaan sunnuntaina Ratinassa.

Elisa Hakanen ja Reetta Hurske aamuvieraana 22.8.