Uutiset

Kapteeni Peltola haluaa olla johtava pelaaja

Tapparan kapteeniksi valittu hyökkääjä Jukka Peltola kertoi tavoitteistaan alkavalle kaudelle Fun Tampereen haastattelussa torstaiaamuna. Peltola kertoi myös odottavansa innolla tänään alkavaa jääkiekon Mestareiden liigaa.

Kapteeni Peltola haluaa olla johtava pelaaja

Koko liigauransa Tapparassa pelannut 26-vuotias Peltola valittiin loppukesästä Tapparan kapteeniksi ja sehän sopii ikitaistelija Peltolalle. Mies kertoi haluavansa olla joukkueen johtava pelaaja, jonka voi laittaa jäälle tilanteessa kuin tilanteessa. Kapteeniuden myötä hän aikoo näyttää aiempaakin enemmän esimerkkiä muulle joukkueelle.

Torstaina käynnistyvä CHL sai myös Jukka Peltolan kehut. Hän kertoi odottavansa innolla kansainvälisiä otteluita harjoitusotteluiden jälkeen. Tappara aloittaa CHL:n kotiottelulla norjalaista Stavanger Oilersia vastaan Hakametsässä torstaina.

Jukka Peltola 21.8.