Uutiset

Jääkiekon Mestareiden Liiga käyntiin torstaina

Kaikkiaan 44 seuraa eri puolilta Eurooppaa osallistuu torstaina käynnistyvään Champions Hockey Leagueen. Eniten joukkueita on mukana Suomesta ja Ruotsista, molemmista maista kahdeksan seuraa osallistuu liigaan. Tamperelaisjoukkueista mukana on Tappara.

Jääkiekon Mestareiden Liiga käyntiin torstaina

Liigan 44 seuraa on jaettu 11 alkulohkoon, joista jatkoon pääsevät lohkovoittajat, sekä viisi parasta toiseksi sijoittunutta. Alkulohkot pelataan elokuun ja lokakuun välisenä aikana. Turnauksen jatko-ohjelmaa ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta ensimmäinen CHL-mestari on selvillä tammi-helmikuun vaihteessa.

Tapparan kanssa samassa lohkossa pelaavat norjalainen Stavanger Oilers, sveitsiläinen Bern ja tshekkiläinen Trinec. Tappara aloittaa liigan kahdella kotiottelulla, kun torstaina Hakametsään saapuu Stavanger ja lauantaina Bern.

Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinosen mukaan Tappara lähtee heti tosimielellä hakemaan menestystä uudesta sarjasta.

Mikko Leinonen, millä mielellä Tappara lähtee Stavangeria vastaan?