Uutiset

Pirkanmaan jalkapalloherruus katkolla

Ilves ja Haka kohtaavat tänään kauden toisessa Pirkanmaan derbyssä. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Ilveksen voittoon.

Pirkanmaan jalkapalloherruus katkolla

Jalkapallon Ykkösessä pelataan tänään kauden toinen Pirkanmaan hegemoniaottelu, kun Ilves saa vastaansa Valkeakosken Hakan. Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran kuluvalla kaudella toukokuun lopulla. Tuolloin Ilves vei voiton maalein 2 - 1.

Ilves on tällä hetkellä sarjakolmosena kerättyään 13 ottelusta 25 pistettä. Ilves hävisi kauden kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta on sittemmin pelannut jo 11 peliä ilman tappiota. Viimeksi Ilveksen vireen koki JIPPO, jonka Ilves kaatoi Joensuussa maalein 2 - 0. Tuo ottelu toi kuitenkin Ilvekselle myös ikäviä uutisia Jonne Hjelmin ulosajon myötä, näin joukkueen paras maalintekijä joutuu tänään huilaamaan ulosajosta koituneen pelikiellon myötä.

Vierailija Hakan kausi on sujunut odotuksiin nähden alakanttiin joukkueen ollessa vasta viidentenä 19 pisteellään. Edellisessä ottelussaan se kuitenkin kaatoi sarjakärki KTP:n maalein 3 - 1.

Ottelu Tammelassa alkaa puoli seitsemältä.

Tomi Petrescu, millä mielin odotat illan ottelua?