Uutiset

Timo Isomäki: Tammerfestin järjestelyt aikataulussa

Keskiviikkona käynnistyy 20:nnettä kertaa järjestettävä kaupunkifestivaali Tammerfest. Promottori Timo isomäki kertoi Fun Tampereen aamussa järjestelyjen olevan aikataulussa. Tämän vuoden ohjelmassa on Isomäen mukaan myös kaikkien aikojen kallein Tammerfest-esiintyjä.

Timo Isomäki: Tammerfestin järjestelyt aikataulussa

Tampereen vilkas tapahtumakesä jatkuu. Tällä viikolla vietetään muun muassa kaupunkifestivaali Tammerfestiä, joka pyörähtää käyntiin keskiviikkona. Jo kahdettakymmenettä kertaa järjestettävän Tammerfestin pääpaikka on Ratinanniemen Festivaalipuisto, missä esiintyvät muun muassa Eppu Normaali, Popeda, Cheek ja Tammerfestin historian kallein esiintyjä John Newman. Ilmaisohjelmaa Tammerfestin aikana on tarjolla muun muassa Keskustorilla.

Timo Isomäki haastattelussa 14.7.