Uutiset

Rullakiekkomestaruus katkolla

Tamperelaisjoukkueet Pahalampi ja Koovee ratkovat viikonloppuna rullakiekon SM-liigan mestaruuden. Jos Pahalampi voittaa tänään, saavuttaa se historiansa neljännen mestaruuden. Pahalammen Jimi Palanto kävi perjantaina Fun Tampereen aamuvieraana ennakoimassa illan ottelua.

Rullakiekkomestaruus katkolla

Keskiviikkona pelattu ensimmäinen loppuottelu päättyi Pahalammen voittoon maalein 5 - 2. Mestaruuteen vaaditaan kaksi voittoa, joten tänään voittamalla Pahalampi pääsee juhlimaan neljättä mestaruuttaan. Mikäli Koovee vie voiton, ratkaistaan kulta lauantaina pelattavassa kolmannessa loppuottelussa.

Toinen loppuottelu Pahalampi - Koovee Rollers pelataan Haka 2:ssa perjantaina klo 19. Mahdollinen kolmas ottelu pelataan lauantaina klo 16.

Jimi Palanto aamuvieraana 4.7.