Uutiset

Maailman parasta rullakiekkoa

Suomi on hallitseva rullakiekon maailmanmestari ja tamperelaisjoukkueet ottivat liigan runkosarjassa kaksoisvoiton. Voidaan siis hyvällä syyllä sanoa, että Tampereella pelataan maailman parasta rullakiekkoa. Lajiin tutustuttiin Fun Tampereen aamussa kun maailmanmestari Sasu Hovi kävi aamuvieraana.

Maailman parasta rullakiekkoa

Rullakiekkoliiga on edennyt välierävaiheeseen ja Tampereella käydään tänään Pahalammen ja somerolaisen PEPE :n välinen kamppailu. Pahalampi on pakkovoiton edessä, sillä avausottelu meni somerolaisille jatkoajan jälkeen maalein 5 - 4. Finaalipaikkaan vaaditaan kaksi voittoa. Jos Pahalampi voittaa perjantain ottelu, ratkaistaan finaalipaikka Haka 2:ssa lauantaina klo 17. Perjantain ottelu alkaa samassa hallissa klo 19.

Koovee Rollers puolestaan matkustaa tänään Lapinlahdelle ja yrittää raivata tiensä finaaliin. Avausottelu Kooveen ja kuopiolaisen Vuorelan Veikkojen välillä meni myös jatkoajalle, jonka sankariksi nousi hattutempun iskenyt Juho Joki-Erkkilä viimeistelemällä Kooveen voittomaalin. Mikäli Veikot venyttää ratkaisun kolmanteen otteluun, pelataan se Tampereella lauantaina klo 15.

Sasu Hovi aamuvieraana 27.6.