Uutiset

Rullakiekon välierät alkoivat tasaisina

Rullakiekon SM-liigan välierät alkoivat keskiviikkona. Molemmissa pareissa ratkaisua haettiin pitkän kaavan mukaan.

Rullakiekon välierät alkoivat tasaisina

Tampereella Koovee Rollers kaatoi kuopiolaisen Vuorelan Veikot jatkoajan jälkeen maalein 10 - 9. Voittomaalin iski samalla illan kolmannen osumansa tehnyt tuore maailmanmestari Juho Joki-Erkkilä, kun jatkoaika oli vanhentunut viitisen minuuttia.

Pahalampi puolestaan pelasi ensimmäisen ottelun vieraskentällä Somerolla, missä PEPE vei voiton niin ikään jatkoajan jälkeen lukemin 5 - 4. Pahalampi oli ottelussa jo 1 - 4 tappiolla, ennen kuin sai pelinsä kulkemaan ottelun toisella puoliskolla ja nousi aina jatkoajalle asti. Jatkoaikaa ehdittiin pelata vajaat kymmenen minuuttia, kun kotijoukkueen Jasu Vuori pääsi ratkaisemaan pelin.

Toiset ottelut pelataan perjantaina. Pahalampi kohtaa PEPE:n Haka 2:ssa. Koovee puolestaan matkustaa Veikkojen vieraaksi Lapinlahdelle. Finaalipaikkaan vaaditaan kaksi voittoa. Mahdolliset kolmannet ottelut pelataan kummassakin otteluparissa lauantaina Haka 2:ssa.

Pahalammen Mikko Pukka kommentoi ensimmäistä ottelua