Uutiset

Jarkko Martikainen mukana Valtteri Festivaalilla

Juhannuksena Tullinaukiolla ja sen ympäristössä pidettävän Valtteri Festivaalin esiintyjiin lukeutuu myös Jarkko Martikainen, joka kertoi Fun Tampereen haastattelussa viettävävänsä muutenkin juhannukset pääsääntöisesti keikoilla.

Jarkko Martikainen mukana Valtteri Festivaalilla

Jarkko Martikainen nousi suomalaiselle musiikkikartalle YUP:n laulajana ja biisinikkarina, mutta juhannuksena hänet nähdään Luotetut Miehet -yhtyeen kera. Martikainen kertoi haastattelussa muun muassa uudesta bändistään ja tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Jarkko Martikainen esiintyy Pakkahuoneella juhannusaattona. Muita Valtterin ohjelmaan lukeutuvia artisteja ovat muiden muassa Olavi Uusivirta, Samuli Putro, Scandinavian Music Group, Eläkeläiset ja Pariisin Kevät.

Jarkko Martikainen haastattelussa