Uutiset

Joel Melasniemi odottaa hienoa Valtteri Festivaalia

Juhannuksena vietettävä Valtteri Festivaali houkuttelee juhannuksen juhlijoita nimekkään artistijoukon voimin Tampereen keskustaan. Festivaalilla esiintyvän Scandinavian Music Groupin kitaristi Joel Melasniemi odottaa innolla lähestyvää juhlaa.

Joel Melasniemi odottaa hienoa Valtteri Festivaalia

Scandinavian Music Groupin kitaristi Joel Melasniemi kertoi FUN Tampereen haastattelussa odottavansa hienoa festivaalia. Bändi oli mukana jo viime vuonna järjestetyllä ensimmäisellä Valtteri festivaalilla, ja Melasniemi kehui Tullikamaria erinomaiseksi juhannusfestivaalipaikaksi.

Tullinaukiolla ja sen ympäristön keikkapaikoilla esiintyvät muun muassa Scandinavian Music Group, Pariisin Kevät, Jarkko Martikainen, Olavi Uusivirta ja Eläkeläiset.

Valtteri Festival käynnistyy juhannusaattona ja jatkuu juhannuspäivään asti.

Joel Melasniemi haastattelussa