Uutiset

Tammelassa mitellään Pirkanmaan jalkapalloherruudesta - Ari Hjelm aamuvieraana

Jalkapallon Ykkösessä pelataan tänään kauden ensimmäinen paikallisottelu Ilveksen ja Hakan välillä. Tamperelainen jalkapallolegenda Ari Hjelm vieraili Fun Tampereen aamussa ennakoimassa illan ottelua.

Tammelassa mitellään Pirkanmaan jalkapalloherruudesta - Ari Hjelm aamuvieraana

Jalkapallon Ykkösessä pelataan tämän kauden ensimmäinen Pirkanmaan paikalliskamppailu, kun Ilves kohtaa Hakan Tammelassa. Sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvat joukkueet ovat aloittaneet kautensa ailahtelevasti. Kotijoukkue Ilves on sarjassa viidentenä kerättyään viidestä pelaamastaan ottelusta seitsemän pistettä. Haka on sarjassa kolmantena pisteen tamperelaisia edellä. Ottelu Tammelassa alkaa puoli seitsemältä.

Ari Hjelm aamuvieraana 28.5.