Uutiset

Rullakiekossa viime kauden finaaliuusinta

Rullakiekon SM-liigassa pelataan tänään kauden ensimmäinen paikallisottelu, kun viime kesän finalistit Pahalampi ja Koovee Rollers kohtaavat Hakametsässä.

Rullakiekossa viime kauden finaaliuusinta

Viime kesänä Pahalampi voitti Suomen mestaruuden kaadettuaan finaaleissa Koovee Rollersin otteluvoitoin 2 - 1. Myös tämän kesän sarjaan molemmat joukkueet lähtevät kovin tavoittein. Pahalampi on ilmoittanut, että sille kelpaa ainoastaan mestaruus. Kovalla kokoonpanolla joukkue kauteen lähteekin, sillä ryhmästä löytyvät mm. Aleksandr Barkov Jr:n, Jori Lehterän, Tuukka Mäntylän ja Michael Keräsen nimet. Tämän illan ottelussa ei vielä kaikkia nimimiehiä nähdä, sillä osa pelureista on Leijona-miehistössä MM-kisareissulla.

Pahalammen runkopelaajiin jo useana kesänä kuulunut Kim Strömberg kiekkoili päättyneen kauden Euroopassa ja päätti kautensa Alppiliigan mestaruusjuhliin. Fun Tampereen haastattelussa Strömberg kertoi muun muassa, millainen harppaus on hypätä jääkiekosta rullakiekkoon.

 

Kim Strömberg ennakkohaastattelussa 8.5.