Uutiset

Tappara hyvillä tunnelmilla mestaruusjahtiin

Jääkiekon Suomen mestaruus on tänään katkolla Tapparalle Hakametsässä. Jos Kärpät voittaa, mestaruus ratkaistaan huomenna Oulussa. Kapteeni Ville Nieminen kertoi Fun Tampereen haastattelussa, että joukkueessa vallitsee hyvä tunnelma pelipäivän aamuna.

Tappara hyvillä tunnelmilla mestaruusjahtiin

Jos Tappara voittaa Kärpät illan ottelussa, saadaan Kanada-malja tamperelaisjoukkueelle ensi kertaa yhteentoista vuoteen. Tuolloin Tappara ratkaisi mestaruuden Oulussa. Hakametsässä tamperelaismestaruus on nähty edellisen kerran vuonna 1988, kun Tappara voitti ratkaisevassa finaalissa Rauman Lukon.

Tapparan kapteeni Ville Nieminen on voittanut urallaan jokaisen huippukiekkoilijan unelman, Stanley Cupin, mutta Suomen mestaruus häneltä vielä puuttuu. Nyt se on lähempänä kuin koskaan aiemmin.

Kuudes loppuottelu Tappara - Kärpät alkaa Hakametsässä klo 18:30.

Halliin pääsee jo kello 17:00.

Ville Nieminen kuudennen finaalipäivän aamuna