Uutiset

Tappara taistelee mestaruudesta

Tapparan mestaruusjahti jatkuu tiistaina alkavissa loppuotteluissa. Ensimmäinen ottelu Tapparan ja Kärppien välillä pelataan Oulussa. Tapparan edellisen mestarijoukkueen maalivahti Mika Lehto povaa Tapparalle voittoa.

Tappara taistelee mestaruudesta

Tappara raivasi tiensä finaaliin pitkän kaavan mukaan, kun se tahkosi täydet seitsemän ottelua Rauman Lukkoa vastaan. Tappara johti sarjaa jo voitoin 3 - 1, mutta Lukko kiri vielä rinnalle. Lauantaina pelatussa seitsemännessä ottelussa Tappara oli vahvempi halliten ottelua. Maalit olivat kuitenkin tiukassa ja vasta Henrik Haapalan näyttävä 2 - 1 -maali reilu kymmenen minuuttia ennen loppua vei Tapparan jatkoon.

Finaalissa Tappara kohtaa runkosarjan voittaneen Kärpät, joka kaatoi välierässään SaiPan voitoin 4 - 1. Kärpät pääsee siis finaaliin hieman paremmin levänneenä joukkueena.

Finaalit käynnistyvät tänään Oulussa. Tampereella pelataan ensi kerran torstaina. Lauantaina joukkueet kohtaavat taas Raksilassa ja pääsiäismaanantaina Hakametsässä. Mikäli lisää otteluita tarvitaan, viides finaali on ohjelmassa keskiviikkona 23.4. Viimeinen mahdollinen Tampereen peli pelataan perjantaina 25.4. Mikäli voitot ovat tässä vaiheessa tasan, mestari ratkaistaan seitsemännessä ottelussa Oulussa lauantaina 26.4.

Tampereen otteluiden lipunmyynti käynnistyi tiistaiaamuna. Nyt myynnissä on torstaina pelattava toinen loppuottelu. Maanantaina pelattavaan neljänteen finaaliin lipunmyynti alkaa keskiviikkona klo 17.

Tappara Fan Club järjestää matkoja Oulussa pelattaviin otteluihin. Matkoja voi tiedustella Tappara Fan Clubista, puh. 0207 457 515.
 

Vuoden 2003 mestari Mika Lehto ennakoi finaaleita