Uutiset

Finaalipaikka katkolla Tapparalle

Tappara jatkaa välieräsarjaansa Lukkoa vastaan keskiviikkoiltana. Voitolla Tappara raivaisi tiensä loppuotteluihin yhdentoista vuoden tauon jälkeen.

Finaalipaikka katkolla Tapparalle

Loppuottelupaikkaan vaaditaan neljä voittoa. Tappara johtaa voitoin 3 - 1, joten se on voiton päässä finaaleista. Ensimmäinen katkaisun paikka on tänään, kun joukkueet ottavat mittaa toisistaan viidennen kerran.

Avausottelu meni Tapparalle selvemmin, maalein 5 - 2, mutta sen jälkeen ratkaisua on haettu kolmesti peräkkäin jatkoajalta. Viimeksi Josh Green iski ratkaisun ja antoi Tapparalle samalla kolme ottelupalloa.

Eräs Tapparan tehopelaajista pudotuspeleissä on ollut kesken kauden Kuopiosta Tampereelle siirtynyt Jukka Voutilainen, joka kertoi Fun Tampereen haastattelussa odottavansa jälleen tiukkaa peliä, jossa erikoistilanteet nousevat suureen rooliin.

Jukka Voutilainen ennakkohaastattelussa