Uutiset

Työntekijän tulisi voida päättää enemmän omasta työstään

Tampereen Yliopiston johtamiskorkeakoulun professori Petri Virtasen mielestä tärkeää on myös säännöllinen palaute ja työtehtävien selkeys. Työpaikoilla voidaan hänen mielestään kuitekin suhteellisen hyvin.

Työntekijän tulisi voida päättää enemmän omasta työstään

Fun Tampereen aamussa vieraillut Tampereen Yliopiston johtamiskorkeakoulun professori Petri Virtanen näkee, että pääsääntöisesti työpaikoilla voidaan hyvin. Hyvinvointia nakertaa kuitenkin monin paikoin epävarmuus ja kiire.
Itse työn keskellä työntekijän pitäisi voida päättää enemmän omasta työstään. Samoin tärkeää on säännöllinen palaute ja työtehtävien selkeys.

Petri Virtasta haastatteli Juha Koivunen.
 

Tampereen Yliopiston johtamiskorkeakoulun professori Petri Virtasen mielestä tärkeää on myös säännöllinen palaute ja työtehtävien selkeys. Työpaikoilla voidaan hänen mielestään kuitekin suhteellisen hyvin.