Uutiset

Pyrintö taistelee finaalipaikasta

Koripallon Baltian liigan finaalipaikka ratkaistaan Pyynikillä, kun Pyrintö kohtaa liettualaisen Siauliain. Avausosa meni liettualaisille pisteen erolla.

Pyrintö taistelee finaalipaikasta

Vahvasti koko kauden kotisalissaan esiintynyt Pyrintö pääsee hyvistä asemista ratkaisevaan toiseen osaotteluun, sillä jatkopaikka ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksella. Maanantaina Liettuassa pelattu ottelu meni Siauliaisin nimiin pistein 82 - 81.

Pyrinnön kapteeni Antero Lehto kertoi joukkueellaan käyneen melko hyvän arpaonnen, kun aiemmilla kierroksilla vastaan ei ole tullut näin kovia joukkueita. Tänään vastaan tulee muun muassa Los Angeles Clippersiä urallaan edustanut Travis Leslie, jonka Lehto piti maanantain ottelussa hyvin kurissa.

Finaalipaikka ratkaistaan Pyynikillä klo 18:30 alkaen.

Antero Lehto ennakkohaastattelussa