Uutiset

Tappara taas Pelicansin kimppuun

Puolivälieräsarja Tapparan ja Pelicansin välillä jatkuu tänään. Molemmat ovat voittaneet kotiottelunsa, joten mitään ei ole vielä ratkennut. Tapparan Olli Palola uskoo kotivoittojen jatkuvan.

Tappara taas Pelicansin kimppuun

Sarjan avausottelu perjantaina sujui Tapparan komennossa, mutta lahtelaiset pääsivät vielä kahden maalin takaa-ajoasemasta tasalukemiin. Jarkko Malinen nosti kuitenkin Tapparan 3 - 2 -voittoon vajaa kymmenen minuuttia ennen loppua.

Toinen ottelu Lahdessa oli pelin kuvalta täysin erilainen. Tappara oli jatkuvasti alakynnessä ja vain maalivahti Juha Metsolan otteet pitivät lukemat tasaisina. Maalintekoa jouduttiin odottamaan yli päätöserän puolenvälin, kunnes Tommi Paakkolanvaara vei Pelicansin johtoon. Liigan maalikuningas Olli Palola tasoitti ottelun kuitenkin lähes heti perään ja näin edettiin jatkoerään. Ottelu ehti vanheta reilut 77 minuuttia, kun Janne Ritamäki osui ja ratkaisi ottelun isäntien eduksi.

Tänään jatketaan siis tasatilanteesta 1 - 1, kun välieräpaikka heltiää neljällä voitolla. Keskiiviikkona joukkueet kohtaavat Lahdessa ja perjantaina jälleen Tampereella.

Olli Palola ennakkohaastattelussa