Uutiset

Fun Tampereen joukkue reiskahöntsyn MM-kisoihin

Fun Tampereen joukkue Koulukadulla viikonloppuna miteltäviin reiskahöntsyn MM-kisoihin on julkaistu. Ottelut käynnistyvät lauantaina kello 10 alkusarjojen otteluilla. Pudotuspelit ja sijoitusottelut pelataan sunnuntaina klo 10 alkaen. Ohjelmaan kuuluu myös lauantai-iltana Hotelli Pinjan Olympia-salissa pidettävä virallinen iltajuhla.

Fun Tampereen joukkue reiskahöntsyn MM-kisoihin

Mukana kisassa on myös Fun Tampereen joukkue, joka koostuu kanavan henkilökunnasta ja muutamasta muusta tamperelaisvahvistuksesta. Kovimpana nimenä mainittakoon salibandyliigan kaikkien aikojen maalikuningas Sami Nyman ja nykyinen maajoukkuepuolustaja Janne Lamminen. Joukkueen kovin puhuja lienee radiojuontajien lisäksi Viasat Hockey Finlandin tähtiselostaja Antti Mäkinen. Voittamisen kulttuuria joukkueessa edustavat rullakiekon Suomen mestarit Jussi Puuska ja Jimi Palanto.

Fun Tampereen ensimmäinen ottelu pelataan viime vuoden MM-finalistia TAPU-957:aa vastaan klo 10:20. Kello 13 Fun Tamperetta vastaan asettuu El Reinos ja klo 15 pelataan alkulohkon päättävä ottelu SuperStarsia vastaan. Turnauksen jatkopelit pelataan sunnuntaina.

Lauantai-illan juhlaan myydään yleisölle kymmenen euron hintaisia pääsylippuja. Hotelli Pinjan Olympiasalissa esiintyvät mm. Jani Koskinen, Hauli Bros, 4 Wattia ja palomiesten kuoro Tulikukot. Illan tuotto menee lyhentämättömänä Tampereen ensi- ja turvakodille.

Fun Tampereen alustava kokoonpano:

1 Jari Kurtti (mv)
5 Heikki Aho
7 Antti Mäkinen
8 Ville Pulkkinen
9 Jussi Aaltonen
10 Ilkka Lahti (A)
11 Jussi Puuska
12 Jimi Palanto
13 Sami Nyman
14 Marko Huhdanmäki
15 Jani Koskinen
17 Janne Lamminen
25 Marko Thomson
74 Kimmo Hoivassilta (A)
88 Juha Koivunen (C)

Joukkueenjohtaja: Sammo Hyttilä
Huolto: Marja Tuomisaari

Fun Tampereen kapteenisto Koivunen, Lahti ja Hoivassilta spekuloivat turnausta