Uutiset

Classic lähellä välieräpaikkaa

Salibandyliigan pudotuspelit aloitettiin viikonloppuna. Classic otti jo toisen voittonsa Indiansista sunnuntaina. Ottelun ratkaisija oli pudotuspelien yhden ottelun maaliennätyksen iskenyt Sami Johansson.

Classic lähellä välieräpaikkaa

Avausottelu perjantaina oli tiukkaa taistelua, mutta Classic otti lopulta voiton jatkoajalla maalein 7 - 6. Toinen ottelu pelattiin sunnuntaina Espoossa ja Classic sai koneet toden teolla käyntiin. Kotijoukkue Westend Indians jäi alun jälkeen kyydistä ja Classic lasketteli selkeään voittoon lukemin 12 - 5. Sami Johansson teki uuden pudotuspelien maaliennätyksen iskemällä pallon peräti kuudesti espoolaisetn verkkoon.

Classic johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 2 - 0 ja on voiton päässä välieristä. Ensimmäinen tilaisuus sarjan katkaisemiselle on keskiviikkona Tampere Areenalla. Ottelu alkaa klo 18.

Classicin päävalmentaja Jarkko Rantala kommentoi sunnuntain ottelua