Uutiset

Ilves jatkaa taistelua

Ilveksen taistelu pudotuspelipaikoista jatkuu.Paikka vähintään pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella voi varmistua jo tänään, mutta suoraan puolivälieräpaikkaankin on vielä mahdollisuudet.

Ilves jatkaa taistelua

Sarjakymppi Ilves kohtaa tänään seitsemäntenä olevan Espoo Bluesin. Tappara puolestaan kohtaa Hämeenlinnassa HPK:n jo klo 16 alkavassa ottelussa. Jos Tappara voittaa Hämeenlinnassa varsinaisella peliajalla, se varmistaa samalla Ilvekselle vähintään kymmenennen sijan riippumatta Ilveksen otteista.

Mikäli Ilves mielii taulukossa ylöspäin, on tänään otettava voitto. Kuusi ensimmäistä joukkuetta saavat suoran paikan puolivälieriin ja tällä hetkellä Ilveksellä on tuolle paikalle matkaa kuusi pistettä.

Blues on ollut vuosien varrella Ilvekselle suotuisa vastustaja ja tälläkin kaudella Tupsukorvat ovat voittaneet kaikki kolme keskinäistä ottelua.

Ilveksen riveistä puuttuu vielä tänään tiistain TPS-ottelun seurauksena pelikiellossa oleva Niko Dimitrakos.

Tapparan ottelu Hämeenlinnassa on vieraiden osalta melko lailla yhdentekevä, sillä Kirvesrintojen loppusijoitus on toinen. HPK:lla panosta riittää, sillä viiden ottelun voittoputkessa seilaava Kerho elättelee vielä toiveita pudotuspeleihin nousemisesta, mutta se vaatii lähes täydellistä onnistumista lopuissa peleissä.

HPK - Tappara alkaa Rinkelinmäellä klo 16, Ilves - Blues Hakametsässä tuntia myöhemmin.

Ilveksen Eero Savilahti ennakoi illan Blues-ottelua