Uutiset

Tappara kohtaa Jokerit

Liigan runkosarja kääntyy viimeiselle viikolleen. Tänään Hakametsässä kohtaavat Tappara ja Jokerit. Tapparan kultakypärä Kristian Kuusela odottaa illan ottelusta fyysistä kamppailua.

Tappara kohtaa Jokerit

Tappara ja Jokerit ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa. Kaksi ensimmäistä kohtaamista kääntyivät Jokereiden eduksi, mutta juuri ennen vuodenvaihdetta pelatussa ottelussa Tappara haki kaksi pistettä Helsingistä voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 2 - 1.

Tapparan sijoitus runkosarjassa on toinen, eikä se siitä ilman sarjakärki Kärppien täydellistä romahtamista muuksi muutu. Jokereilla sen sijaan on vielä kovat panokset kun se jahtaa paikkaa kuuden joukossa ja siten suoraa puolivälieräpaikkaa.

Tappara - Jokerit käynnistyy Hakametsässä klo 18:30.

Kristian Kuusela ennakkohaastattelussa