Uutiset

Turkulaisia Hakametsässä

Ilves jatkaa suoran pudotuspelipaikan jahtaamista. Tiistai-illan vastustaja on TPS. Ennakkohaastattelussa on Ilves-hyökkääjä Antti Hölli.

Turkulaisia Hakametsässä

Jääkiekon Liiga jatkuu tänään Hakametsässä, kun Ilves saa vastaansa Turun Palloseuran. Ilveksellä on ottelussa kovat panokset, sillä joukkueen play off -paikka kaipaa vielä varmistuksen. Myös suoraan puolivälieräpaikkaan on vielä mahdollisuuksia.

Ilves lähtee otteluun sijalta 8 tasapisteissä kahden alempana olevan HIFK:n ja Pelicansin kanssa. Kuudetta tilaa pitää nyt hallussaan Espoo Blues, jolla on enää kolme ottelua jäljellä, mutta kuuden pisteen etumatka Ilvekseen. Väliin mahtuu vielä Jokerit, jolla on myös kuusi pistettä Ilvestä enemmän koossa.

Ilveksen ja TPS:n kohtaamiset ovat olleet tällä kaudella tasaisia, sillä kaikki ottelut ovat päättyneet maalin erolla. Ilves on voittanut otteluista viimeisimmän, kun Tupsukorvat hakivat pisteet Turusta tammikuun lopussa 3 - 2 voitolla. Aiemmat ottelut menivät Turussa isännille lokakuussa 5 - 4 ja Hakametsässä marraskuussa jatkoajan jälkeen turkulaiset veivät kaksi pistettä jatkoaikavoitolla maalein 3 - 2.

Tepsillä ei ottelussa panosta ole, sillä turkulaiset ovat juuttuneet sarjan sijalle 13. Turussa valmistaudutaankin jo ensi kauteen ja joukkue on tyhjennetty tähtipelaajista. Ryhmän ovat kauden aikana jättäneet muun muassa Dan Sexton, Francis Pare, Brian Willsie ja Milan Jurcina.

Ilves on taistellut viime aikoina loukkaantumisten kanssa, mutta vähitellen joukkueen sairaslista on lyhentynyt. Kaikkia miehiä tarvitaankin, sillä joukkueen tavoitteena on edelleen ottaa paikka kuuden joukosta.

Ilves - TPS käynnistyy Hakametsässä klo 18:30.
 

Antti Hölli ennakoi illan ottelua