Uutiset

Miesten salibandyliigan puolivälieräparit valittiin tänään

Valintatilaisuudessa ei nähty yllätyksiä. Kuuntele Pasi Peltolan kommentit heti valinnan jälkeen.

Miesten salibandyliigan puolivälieräparit valittiin tänään

Miesten salibandyliigan puolivälieräparit valittiin tänään Helsingissä. Joukkueet saivat valita vastustajansa runkosarjasijoitusten perusteella niin, että runkosarjan voittanut Classic sai valita ensimmäisenä.

Valintatilaisuudessa ei nähty yllätyksiä. Classic valitsi odotetusti viimeisenä pudotuspeleihin selvinneen Indiansin. Runkosarjan kakkonen SSV valitsi seitsemänneksi sijoittuneen NST:n. Muiksi puolivälieräpareiksi muodostuivat Happee - Erä ja SPV - Oilers.

Salibandyn pudotuspelit alkavat perjantaina. Sarjat pelataan paras viidestä -järjestelmällä.
 

Valintatilaisuudessa ei nähty yllätyksiä. Kuuntele Pasi Peltolan kommentit heti valinnan jälkeen.