Uutiset

Pekka Jormakka: Tavoite on nostaa kannua

Liiga palasi olympiatauolta jo tiistaina, mutta Tappara aloittaa oman runkosarjan loppusuoransa vasta tänään, kun Hakametsässä ottavat yhteen viime kauden finalistit Tappara ja Ässät. Tapparan hyökkääjä Pekka Jormakka kertoo joukkueen olevan valmiina ja että tavoitteena on juhlia keväällä Suomen mestaruutta.

Pekka Jormakka: Tavoite on nostaa kannua

Tappara lähtee otteluun sarjan kakkossijalta, eikä sijoitus ilman ihmeitä siitä enää runkosarjassa muutu. Sarjakärki Kärpät on karannut jo 12 pisteen päähän ja saman verran on matkaa takana tuleviin. Tapparan hyökkääjä Pekka Jormakka kertoo että joukkue keskittyy kuitenkin tuleviin otteluihin peli kerrallaan. Keväällä tavoite on yksiselitteisesti Suomen mestaruus.

Ässilläkään ei illan ottelussa liiemmin panosta ole. Viime kaudella mestaruuden vienyt Patapakka on tällä kaudella jämähtänyt peräpäähän ja on sarjassa sijalla 12. Tauon jälkeen Ässät on ehtinyt pelata jo kaksi ottelua, joista se voitti eilen pelatun IFK-ottelun maalein 3 - 0.

Tapparan riveistä puuttuvat loukkaantumisten takia puolustaja Teemu Aalto ja hyökkääjä Jukka Voutilainen, jotka ovat molemmat sivussa vielä pitkän aikaa.

Tappara - Ässät käynnistyy Hakametsässä klo 18:30.
 

Pekka Jormakka ennakkohaastattelussa