Uutiset

Ilves jahtaa paikkaa kuuden joukossa - Keränen pörssivoittoa

Jääkiekon Liiga palaa tänään olympiatauolta. Ilves lähtee runkosarjan loppusuoralle sijalta kahdeksan tasapisteissä tämäniltaisen vastustajansa Pelicansin kanssa. Kuudenteen sijaan ja suoraan pudotuspelipaikkaan on matkaa ainoastaan kaksi pistettä.

Ilves jahtaa paikkaa kuuden joukossa - Keränen pörssivoittoa

Kuudennesta tilasta käydään kova kamppailu, sillä seitsemän kierrosta ennen loppua suoraa puolivälieräpaikkaa pitää hallussaan Blues 81 pisteellä. Samoissa pisteissä on Jokerit. Ilves ja Pelicans seuraavat ainoastaan kaksi pistettä perässä. Kymmenentenä sarjassa on IFK, joka on jäänyt edelläolevistaan ainoastaan pisteen.

Tänään Hakametsässä kohtaavat Ilves ja Pelicans, joten panokset ovat heti kovat. Ilves saa illan otteluun merkittäviä vahvistuksia, kun loukkaantumistensa jälkeen kaukaloon palaavat ykkösketjun Michael Keränen ja Sami Sandell. Myös Antti Hölli on toipunut pelikuntoon. Keränen huilasi olkapäävamman takia viisi ottelua, mutta on silti Liigan pistepörssissä toisella sijalla.

Ilves - Pelicans käynnistyy klo 18:30

Michael Keränen jahtaa pistepörssin voittoa