Uutiset

Kuka on Tampereen kiekkovaltias?

Kauden viides ja samalla ainakin runkosarjan viimeinen paikalliskamppailu pelataan tänään Hakametsässä Ilveksen ja Tapparan välillä. Voitot aiemmista otteluista ovat tasan 2 - 2. Ennakkohaastatteluissa Atte Pentikäinen ja Antti Erkinjuntti.

Kuka on Tampereen kiekkovaltias?

Kausi avattiin perinteisesti paikallisottelulla syyskuussa. Tuolloin Ilves iski Tapparalle luun kurkkuun tekemällä jo avausminuutilla kaksi maalia. Myös lopussa juhli Ilves, sillä ottelu päättyi lukemiin 2 - 3.

Kauden toinen kohtaaminen pelattiin Ilveksen isännöimänä marraskuun puolivälissä. Tuolloin Kristian Kuusela ratkaisi kamppailun vierasjoukkue Tapparan eduksi vajaat neljä minuuttia ennen loppua. Lopputulos 1 - 2.

Kolmas paikallinen pelattiin poikkeuksellisissa olosuhteissa. Open Ice Winter Classic ei jäänyt pelillisten hienouksien takia historian kirjoihin, mutta Ratinan stadionilla pelattu ottelu oli varmasti kaikille osapuolille ikimuistoinen tapahtuma. Ottelun ainoan maalin iski Tapparan Pekka Saravo. Kauden toistaiseksi ainoa kotivoitto paikallispeleissä siis lukemin 1 - 0.

Kuluvan vuoden ensimmäinen mittelö käytiin heti vuoden alkupäivinä. Tuolloin nähtiin lukemien valossa ainoa selvä peli tällä kaudella, kun Tappara jäi etenkin Michael Keräsen jalkoihin lukemin 1 - 4.

Kuinka käy tänään, se ratkotaan Hakametsässä puoli seitsemältä.
 

Ilveksen Atte Pentikäinen luottaa joukkueensa kiekolliseen peliin

Antti Erkinjuntin mukaan Tapparan ase on tiivis viisikkopelaaminen