Uutiset

Tamperelaisjoukkueet illalla liigakaukaloissa

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kolmen ottelun kierros. Myös molemmat tamperelaisjoukkueet ovat tositoimissa, kun Tappara isännöi Hakametsässä HPK:ta. Ilves puolestaan matkustaa sarjajumbo TPS:n vieraaksi.

Tamperelaisjoukkueet illalla liigakaukaloissa

Ilveksen riveissä ensiesiintymisensä tekee yhdysvaltalaishyökkääjä Niko Dimitrakos, joka pukeutuu paitaan numero 11. Urallaan 158 NHL-ottelua pelannut laituri on pelannut Euroopassa aiemmin Venäjällä, Ruotsissa ja Saksassa.

Tiistaina JYPin komeasti 5 - 0 kaatanut Ilves on ollut aiemmin tällä kaudella vaikeuksissa turkulaisten kanssa, sillä kahdesta aiemmasta kohtaamisesta Ilves on ottanut ainoastaan yhden sarjapisteen.

Tappara saa Hakametsään vieraaksi HPK:n, joka nöyryytti Tapparaa alkukaudesta Rinkelinmäellä peräti lukemin 6 - 1. Myös joukkueiden toinen kohtaaminen päättyi HPK:n voittoon jatkoajan jälkeen maalein 6 - 5, vaikka Tappara nykäisi tuolloin jo avauserässä neljän maalin johtoaseman. Joukkueiden kolmas kohtaaminen meni sentään jo Tapparalle lukemin 2 - 0.

Tappara yrittää nostaa tunnelmaa hallissa muuttamalla tähän otteluun C1-katsomon seisomakatsomoksi. Monissa jäähalleissa seisomakatsomoiden lisääminen on lisännyt huomattavasti kannustusta.

Illan ottelussa Tapparan kultakypärää kantaa yhden ottelun tauon jälkeen Olli Palola, joka iski kirvesrintojen edellisessä ottelussa tehot 1+2 ja nousi taas joukkueensa tehokkaimmaksi pelaajaksi ohi Kristian Kuuselan. Olli Palolan haastattelu on kuultavissa alla.

Illan liigakierros käynnistyy klo 18:30.
 

Tapparan Olli Palola vieraili Fun Tampereen aamulähetyksessä