Uutiset

Liike-elämän huippukehittäjät koolla Tampereella

Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa torstaina alkava kaksipäiväinen tapahtuma kokoaa yhteen huippuluokan liike-elämän vaikuttajia. Mukana puhumassa ovat mm. Iron Maiden -yhtyeen solisti ja liikkeenjohtaja Bruce Dickinson ja maailman johtava myyntivalmentaja Brian Tracy.

Liike-elämän huippukehittäjät koolla Tampereella

Maailman johtavat liike-elämän kehittäjät kokoontuvat tänään Tampereelle, kun Messu- ja urheilukeskuksessa käynnistyy Ice Live Business Forum. Kaksipäiväisessä tapahtumassa kuullaan huippuluokan liiketoiminnan kehittäjien sekä menestyneiden yrittäjien ja johtajien näkemyksiä myynnistä, markkinoinnista, johtamisesta ja innovaatioista. Tapahtumaan odotetaan yli tuhatta osallistujaa.

FUN Tampereen aamuvieraina kävivät torstaina tapahtuman järjestäjä Lasse Paananen ja tänään muun muassa media- ja musiikkibisneksen kehittymistä käsittelevään keskusteluun osallistuva Aku Syrjä. Heidän haastattelunsa on kuultavissa alla.

Lasse Paananen ja Aku Syrjä Fun Tampereen aamussa.