Uutiset

Suosikkiselostaja povaa Kanadalle kiekkokultaa

Urheilutoimittaja Antti Mäkinen vieraili FUN Tampereen aamussa keskustelemassa ensi viikolla alkavista Sotshin olympialaisista. Mäkinen veikkasi Kanadan pokkaavan jääkiekon kultamitalit, mutta antoi Suomellekin omat mahdollisuutensa.

Suosikkiselostaja povaa Kanadalle kiekkokultaa

Viasat Hockey Finland -kanavalla NHL- ja KHL-kiekkoa selostava Antti Mäkinen on taustaltaan Tapparan kasvatti, joka on viime vuosina noussut maamme urheiluselostajien kärkikaartiin.

Mäkinen ennakoi aamulähetyksessä ensi viikolla alkavia Sotshin olympialaisia . Haastattelu on kuultavissa kokonaisuudessaan alla.

Urheilutoimittaja Antti Mäkinen vieraili FUN Tampereen aamussa keskustelemassa ensi viikolla alkavista Sotshin olympialaisista. Mäkinen veikkasi Kanadan pokkaavan jääkiekon kultamitalit, mutta antoi Suomellekin omat mahdollisuutensa.